rezervni_delovi

Pored servisiranja vozila Iz Volkswagen koncerna i prodaje Škodinih automobila, firma Alpros takodje prodaje rezervne delove, pneumatike i svu prateću opremu u svom maloprodajnom objektu.

Prodaja originalnih rezervnih delova

Naravno, posedujemo i magacin rezervnih delova sa preko hiljadu artikala što omogućava veoma brzu intervenciju i osposobljavanje vozila za dalji rad. Eventualnu nadogradnju ili nabavku dodatne opreme za vaša vozila vršimo u najkraćem mogućem roku. U vozila ugrađujemo isključivo originalne rezervne delove što nam omogućava da dajemo garanciju na izvedene radove i ugrađene delove u trajanju od 24 meseca.

Prateća oprema

- Kod nas  možete naručiti originalne patosnice (gumene/tekstilne) za vaš automobil, kao i presvlake šivene po meri.

- Castrol je jedan od vodećih proizvodjača motronih ulja i već duži niz godina saradjuje sa Škodom. U AlprosAut-u možete kupiti motorna ulja ovog kao i drugih poznatih svetskih proizvodjača.

- Vršimo ugradnju zaštitnog mehanizma „Zeder“ kao i “GT“ alrm uredjaja .

- Autokozmetika (originalni škodina sredstva za pranje motora, sredstva za pranje i zaštitu felni, tečnost za pranje stakla…)

Akcije

Da bi svoj široki asortiman rezervnih delova i sve prateće opreme učili što pristupačnijim, AlprosAuto se trudi da obezbedi stalne popuste i Akcije kako bi smanjili našim klijentima finansiske troškove prilikom popravke svojih ljubimaca.

Budućnost

Sve se menja. U našem centru, trudimo se da se menja uvek na bolje. Trudimo se da budemo uvek na usluzi vernim klijentima. Stalna unapređenja se zahtevaju u svakom segmentu poslovanja. Investicije u opremu, kadrove i uređenje prostora svakako doprinose dostizanju željenog nivoa usluga bez kompromisa. Ne vidimo razlog da tako ne bude i u vremenu pred nama. Možemo da obećamo da ćemo dati sve od sebe u tim nastojanjima.

Ukažite nam poverenje, zauzvrat ćemo Vam pružiti vrhunski kvalitet. Posetite nas!